22-11 JEUGD 2 KANS OP KAMPIOENSCHAP

Gisteren hadden Rebecca Chanela en ik (Jellie) een wedstrijd in Assen. Rebecca en ik hadden daar nog nooit eerder getafeltennist, dus dat was een grote verassing voor ons. Toen we binnen kwamen zagen we wel een stuk of 15 tafels! Dat was erg indrukwekkend. Er werden veel wedstrijden gespeeld, en leuk genoeg ook nog een paar van onze club zelf. Dat was dus erg gezellig, zo leek het net een thuiswedstrijd met veel steun.

De eerste twee wedstrijden wonnen Chanela en ik best gemakkelijk. Toen moest Rebecca spelen en dat werd een hele spannende wedstrijd. Het werd een vijfsetter en we hielden allemaal ons hart vast. Wat waren we allemaal opgelucht toen ze die wedstrijd won, heel erg knap! Toen speelden Chanela en ik de dubbel die we ook aardig gemakkelijk wonnen. Toen stond het alweer 4-0 voor ons! Daarna speelde Chanela een superwedstrijd die ze heel dik won met geweldige aanvallen. Toen speelde Rebecca weer een wedstrijd. Ze deed het heel erg goed, maar helaas heeft ze wel verloren. We stonden gelukkig toen wel al met 5-1 voor, dus we hielden zeker de moed erin. Toen won ik best wel gemakkelijk de volgende wedstrijd. Toen moest Rebecca weer en wat speelde ze goed! Ze smashte de ene naar de andere bal en won heel erg gemakkelijk. Met 7-1 voorsprong gingen we vol goede moed de laatsten twee wedstrijden in. Die hebben Chanela en ik dan ook gewonnen en toen mochten we wel even gaan juichen omdat we met 9-1 hebben gewonnen!

Ik vind het heel erg knap dat we het even goed, of zelfs betere doen dan vorig jaar toen we een klasse lager zaten. We maken nog kans om kampioen te worden. Volgende week is de laatste wedstrijd van dit seizoen, en we staan nu 1 punt achter op de koploper. Helaas moet de koploper dan tegen een gemakkelijker tegenstander dan wij. Toch hebben we de moet niet opgegeven en we gaan deze week heel hard trainen, en hopelijk wordt dat dan beloond met onze eerste kampioenschap!


 terug