EVENEMENTEN.

Wij zijn erg actief in ledenwerving en behoud. Dit doen we doormiddel van het organiseren van diverse evenementen die met name zijn bedoeld voor niet tafeltennissers. Voor leden wordt een keer per jaar een (inter) nationaal topevenement bezocht. Ook wordt er voor de leden de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. Daarnaast kan er worden deelgenomen aan gezellige meerdaagse toernooien met overnachting op een camping.

Kindertafeltennisfeest

Jaarlijks organiseren we tussen kerst en oud/nieuwjaar het kindertafeltennisfeest voor bassischoolleerlingen van groep 6-7-8 uit de regio Ooststellingwerf en Midden- Smilde. Er wordt zeer enthousiast deelgenomen aan dit 1 daags toernooi door ongeveer 50 kinderen.
Veel scholen uit de regio krijgen een uitnodiging van onze vereniging en reageren enthousiast op dit initiatief

Kennismakingslessen basisscholen

Ieder jaar worden er kennismakingslessen op scholen gegeven in de gemeente Ooststellingwerf. Scholen die interesse hebben kunnen zich bij onze vereniging melden. Er worden vier kennismakingslessen tafeltennis gegeven op locatie tijdens de gymlessen op school. Aansluitend kunnen geïnteresseerde kinderen nog vier lessen gratis meetrainen met onze eigen jeugdleden. Het afgelopen jaar heeft de tafeltennisvereniging table stars geintroduceerd op CBS De Schutkampen te Smilde. Het is een speels opgezet circuit voor de groepen 3 tot en met 7.  Vele kinderen raken op deze manier geinteresseerd om verder te gaan met de tafeltennissport. De lessen worden gegeven door een van onze trainers

Sponsorentoernooi

Jaarlijks organiseert onze vereniging een sponsoren toernooi voor alle adverteerders en gulle gevers. Wij vinden het belangrijk om onze sponsoren te bedanken voor de financiële steun die wordt verleend. Zonder sponsoren wordt het wel erg moeilijk om goed beleid te kunnen uitvoeren en om de doelstellingen te kunnen realiseren

Bedrijfstafeltennis


Als uw bedrijf eens zin heeft om met uw medewerkers een balletje te komen slaan kunt u contact opnemen met een van onze bestuursleden.