22-11 JEUGD 1 BEHAALD KAMPIOENSCHAP IN NOORDELIJKE DIVISIE

Het eerste jeugdteam heeft zoals verwacht de titel in de wacht gesleept in en tegen Assen 1. Na een vlotte 4-0 tussenstand in het voordeel van de Appelschasters stokte de machine. Gelukkig bleek dit tijdelijk want het beslissende vijfde punt betekende dat het kampioenschap een feit was. Siert zorgde voor het zesde punt. Goed gedaan Jim, Siert, Kevin en Merijn. Volgend seizoen mag het jeudteam dus weer uitkomen op landelijk niveau. Gezien de progressie die de jongens weer hebben gemaakt meer dan terecnt.

Het meisjes team behaalde tegen Assen 2 een 1-9 overwinning. Omdat Argus met dezelfde cijfers wist te winnen wordt volgende week beslist wie hier het kampioenschap mee naar huis neemt.

Het derde team wist in Assen tegen Assen 3 met 8-2 te winnen. Verrassend was dat Stefan weer meedeeld nadat hij een hele zware en intensieve periode achter de rug heeft. Geweldig wat een veerkracht toont die Stefan. Pascal bleef ongeslagen waardoor zijn 100% overeind blijft. Samen met Djosh werd de dubbel gewonnen. Abel wist er vandaag ook twee te pakken. Ook hij gaat steeds beter spelen.

 

 

 


 terug