TEAM 2 SLUIT SEIZOEN AF MET MOOIE 7-3 OVERWINNING

Het tweede seniorenteam heeft de najaarscompetitie in de Noordelijke tweede divisie zaterdagmiddag in eigen zaal met een mooie 7-3 overwinning op Assen 3 afgesloten. Helaas wel met twee man, want deze uitgestelde wedstrijd viel precies op een nationaal toernooi in Almere voor onze jeugdtafeltennissers en volwassen teamgenoot Lennart kon niet meer onder zijn geplande weekenduitje uit, dus vandaar de noodgreep.


Die noodgreep pakte wonderwel goed uit. Routinier Andries Cats kwam traditioneel moeilijk op gang, verloor de eerste game van zijn eerste partij, maar zag ineens bij 10-3 achter in de tweede game het licht. Zonder geluk vaart niemand wel, in combinatie met zijn taaie vasthoudendheid, sleepte hij die game met 13-11 uit het vuur. En toen was de ban gebroken voor zijn enkelspelen, kwam zijn voetenwerk en zijn soepele pols tot leven en zowel in die partij als in zijn andere enkelspelen verloor hij vervolgens geen game meer.

Johan Vogelzang had ook een heerlijke middag, hoefde in zijn enkelspelen geen enkele game af te staan aan de opponenten van vandaag Wessel Vlaar, Remon Linnewiel en Kees van der Veen. In het dubbelspel kwamen Andries en Johan met 2-0 voor, maar Wessel en Remon kregen beter grip op het taaie spel der opponenten en sloegen er regelmatig dwars doorheen. In de vijfde game hadden Andries en Johan hun tactiek en techniek weer op orde en daardoor werd die game zomaar ineens een heerlijke 11-3 in het voordeel van de thuisploeg.

Verslaggever: Johan


 terug