APPELSCHA NEEMT KOPPOSITIE OVER IN NOORDELIJKE 1E DIVISIE

Het eerste seniorenteam heeft afgelopen zaterdag een goede slag geslagen door GTTC Groningen 2 met 8-2 te verslaan. Hierdoor nemen zij de koppositie in de Noordelijke eerste divisie over van Assen 1, met nog twee wedstrijden te gaan.

Het is behoorlijk spannend in de strijd om promotie naar de derde divisie. Vrijdag speelde Klimaatgroepstars 2 uit Middelstum tegen koploper Assen 1. De koploper ging hier onderuit. Klimaatgroepstars won de wedstrijd met maar liefst 7-3.

Mede door dit resultaat ligt het weer helemaal open. Een dag later speelde Appelscha tegen GTTC. GTTC was eigenlijk al afgeschreven om nog echt mee te doen, ze stonden te ver achter, maar cadeau gaven ze het niet.

Het trio Shouhan, Kevin en Leon met coach Andries boekte evenals de eerste ontmoeting in de competitie een 8-2 overwinning. Leon moest zijn tegenstanders tweemaal feliciteren. Maar desondanks was het een mooie teamprestatie. Het dubbel Shouhan/Kevin leverde een mooie 3-1 overwinning op.

Na afloop van de wedstrijd werd er nog gezellig nagezeten in de kantine van GTTC onder het genot van een drankje en een hapje eten.

Aankomende week is Appelscha vrij. Vrijdag neemt Klimaatgroepstars 2 het thuis op tegen GTTC 2. Een week later, op zaterdag 23 november, speelt Appelscha thuis tegen Assen 1.

De stand is nu als volgt:
TTV Appelscha 1 8 - 54
Assen 1 8 – 53
Klimaatgroep Stars 2 8 – 51
GTTC Groningen 2 8 - 37

Programma:

VR 15 nov 20:15 Klimaatgroep Stars 2 - GTTC Groningen 2

ZA 23 nov 17:00 TTV Appelscha 1 - Assen 1

VR 29 nov 20:15 Klimaatgroep Stars 2 - TTV Appelscha 1

ZA 30 nov 17:30 GTTC Groningen 2 - Assen 1

Uw verslaggever van vandaag: Leon Knol.


 terug