TWEEDE JEUGDTEAM SLAAT MET 2-8 TOE IN ENSCHEDE

De jongens van TTVA2 hebben zaterdagmiddag met 8-2 gewonnen van DTS 1 uit Enschede. Jonathan Bosma en David Dijkhoff wonnen elk driemaal, Martijn Vochteloo eenmaal en Jonathan en David wonnen het dubbelspel.


Leeuwarder Appelschaster tafeltennisser David Dijkhoff heeft de smaak te pakken en bleef ongeslagen. David won zijn partijen allemaal in drie games. Hij had een avond eerder gedebuteerd bij de senioren van FTTC in Franeker en twee duels gewonnen en eentje nipt in vijven verloren, in de Noordelijke tweede divisie B, tegen Oldambt 2.


Jonathan Bosma from Smilde won eveneens in Enschede zijn drie partijen. Jonathan heeft nu 7 van de 12 partijen gewonnen waarvan één thuisoverwinning en zes uitoverwinningen. Jonathan verwoordde het zelf als volgt: “Ik sta op 100% in de uitwedstrijden en wil dat ook blijven”.


Martijn Vochteloo won in vier games van verdediger Stefan Holwerda, verloor in drie games van A-pupil Julian Wolters en verloor sneu in vijf games met 12-10 inn de slotgame van Rami Al Jibouri. David en Jonathan wonnen in vijf games het dubbelspel.


Wanzl Belcrum voert de competitie in de landelijk B-klasse aan met 31 punten, TTVA staat op de tweede plaats met 27 punten en de twee nummers drie (DTS en TVO) staan op 17 punten. Volgende week zaterdagmiddag tafeltennissen onze jongens uit tegen koploper Wanzl.


Uw verslaggever: Richard Dijkhoff


 terug