TEAM TWEE VERLIEST TITANENSTRIJD IN HARKSTEDE MET 7-3

Het was met recht een titanenstrijd in Harkstede, vrijdagavond tussen de twee kampioenskandidaten in de Noordelijke tweede divisie A: TTVA 2 en Argus 2. De heren begonnen om 20.15 en de kruitdampen trokken pas op om kwart voor twee 's nachts. Terwijl de laatste twee duels ook nog op twee tafels tegelijkertijd werden gespeeld....

Aan het eind van de nacht stond er een 7-3 overwinning voor de thuisploeg op het scorebord. Ricardo Snip opende de avond sterk met een overwinning op Frank Schuur, Andries Cats verloor in een spannende marathonpartij van Gert Storteboom en Lennart Janssen verschalkte Raymondo Bosch. Het dubbelspel van Andries en Lennart ging in vier games verloren.

Na het dubbelspel wonnen de Harkstedenaren vervolgens vijf duels op rij, waarbij aangetekend moet worden dat youngster Ricardo Snip tweemaal op het uiterste nippertje in de vijfde game verloor van de ervaren thuisploegspelers. Lennart verloor zijn duel met Frank ook op het uiterste nippertje, met twee puntjes verschil in de vijfde game.

Andries Cats sloot de lange avond af met een overwinning op Frank Schuur, wat de 7-3 einduitslag opleverde. Argus 2 is nu de nieuwe koploper, met drie punten voorsprong op Appelscha 2 en nog zes wedstrijden te gaan.

Uw verslaggever: Johan Vogelzang


 terug