JEUGD 2 SPEELT GELIJK TEGEN OOSTERHOUT

Het tweede team van TTVA heeft zaterdag gelijk gespeeld tegen TVO 1 uit Oosterhout. Dankzij het gelijke spel is het wel de koppositie kwijtgeraakt aan Wanzl Belcrum en staat het nu tweede, in het landelijk B.

David Dijkhoff was wederom goed op dreef en won zijn drie enkelspelpartijen. Vorige week had David hier nog vijfsetters voor nodig, dit keer werden twee tegenstanders met 3-0 in games (waaronder de nog ongeslagen Swen Latta) verslagen. David begint volgens coach Huub “vaker de juiste keuze te maken”.

Martijn Vochteloo won in vijf games van Lennart van Vooren maar kwam er niet aan te pas tegen Swen Latta en Thiemo van Esbroeck.

Jonathan Bosma had zaterdag “een mindere dag” en verloor sinds lange tijd al zijn partijen (met de kanttekening dat twee partijen nipt in vijfgames werden verloren). Jonathan won samen met David wel het dubbelspel, in vijf games.

TTVA2 staat 4 punten achter op de koploper maar staat wel stevig op de tweede plaats, wat ook recht geeft op promotie naar landelijk A. Volgende week reist het team af naar Enschede om te tafeltennissen tegen DTS 1.

Verslaggever: Richard Dijkhoff


 terug