HEREN 2 DOET GOED MEE IN NOORDELIJKE TWEEDE DIVISIE

Het tweede seniorenteam heeft zaterdag thuis in Appelscha een mooie 9-1 overwinning neergezet tegen het eerste team van Oldambt. Helaas voor de gasten van Oldambt moest Monique Arends (voormalig eredivisiespeelster) na één wedstrijd opgeven en dus noodgedwongen twee punten cadeau geven.


De andere voormalige eredivisiespeelster van het team, Cathry Hof, redde de Oldambster eer door de jonge verdediger Nico Gorter te verslaan. Oldambster Adam van Dijk, bekend vanwege zijn bijzondere zelfontwikkelde ruitenwisserslag, wist geen partijen te winnen.

Aan Appelschaster zijde won Andries Cats, de linkshandige aanvaller met zijn eigen karakteristieke stijl, al zijn enkelspelen. Ook zijn eerste duel van de dag met Monique Arends. Lennart Janssen hoefde niet tegen Arends in actie te komen. De Drachtster verdediger die ook prima kan aanvallen versloeg Van Dijk en Hof en was ook nog eens samen met Andries succesvol in het dubbelspel.

TTVA 2 gaat daardoor na drie duels aan de leiding, met één puntje voorsprong op Argus 2 uit Harkstede. Aanstaande vrijdagavond vindt in Harkstede het eerste duel van deze competitie tussen beide teams plaats.

Verslaggever: Johan Vogelzang


 terug