KLEINE OVERWINNING VOOR HEREN 2

De tafeltennissers van heren 2 hebben zaterdag 21 september met 6-4 gewonnen van De Treffers 2 uit Klazienaveen, in de Noordelijke tweede divisie. Youngster Ricardo Snip zorgde voor de meeste punten, hij sloeg er maar liefst drie bij elkaar. Andries Cats pakte twee enkelspelpunten en Johan Vogelzang eentje.

De thuisploeg begon voortvarend in Appelscha en nam een 3-0 voorsprong met zeges van Snip op Paul Sterken, Cats op Wiebren van Duinen en Vogelzang versloeg Jeroen Vos. In het dubbelspel sloegen Sterken en Vos zich sterk een weg door het hardwerkende spel van Cats en Vogelzang.

Johan Vogelzang moest daarna in vier games zijn meerdere erkennen in Paul Sterken. Ricardo Snip ging voortvarend verder, met een zege op Van Duinen en Andries Cats knokte zich naar de zege tegen Vos.

Toen Wiebren van Duinen vervolgens Vogelzang versloeg en Sterken Cats kansloos liet, kwam de Appelschaster eindoverwinning nog bijna in gevaar, maar de youngster uit Emmen hield het hoofd koel en sloeg zich bekwaam naar de zege in het duel met Jeroen Vos.

In de stand op de ranglijst tekent zich nu al een mooie tweestrijd af tussen Argus 2 uit Harkstede, dat met 10-0 won van Zwaagwesteinde en onze jongens. Argus is na twee wedstrijden de nieuwe koploper, met één puntje voorsprong op onze Appelschasters.

Verslaggever: Johan Vogelzang


 terug