26/04 VEEL SPELERS APPELSCHA NAAR NK ARNHEM A - B.

Zaterdag start het Nederlands Kampioenschap tafeltennis voor jeugd met de B - spelers en de D - welpen.
Namens de ttv Appelscha doen mee op zaterdag: de gebroeders Berenschot en Chanela Vochteloo bij de D - welpen. Jim kan wellicht voor een mooie klassering gaan en wie weet zien we hem nog op zondag achter de tafel.

Ricardo Snip staat erg hoog op de ranglijst bij de junioren B en wie weet kan Ricardo de druk aan. In iedergeval mooi om nog even vlak voor de finale om het NK voor clubs zijn vorm te testen.
Nico en Jonathan doen ook mee en we zijn benieuwd hoe het tweetal gaat scoren. Het hoofdtoernooi halen moet kunnen. Voor Martijn is het zijn eerste optreden tijdens de NK voor B spelers. David Dijkhoff doet mee in de kadettenklasse B en ook voor David zijn zeker mogelijkheden om een eind te komen.
Op zaterdag zijn de coaches: Huub, Thomas en Kevin.

Zondag gaan de gebroeders Smid en Kevin Baron de strijd aan in de kadetten en juniorenklasse.
Stellan is de te kloppen man. Hij heeft slechts één doel en dat is de titel mee naar huis nemen. Met Merijn in het dubbel kan wellicht ook nog leuk worden. In het enkelspel heeft Merijn genoeg concurrentie in de poule.
Kevin zal oa. in zijn poule aan moeten treden tegen de teamgenoot van Stellan, Colin Rengers. De poule doorkomen zou een stunt zijn. Zondag zijn de coaches Huub en Thomas.


 terug