06/04 JEUGD 1 HAALT HARD UIT TEGEN AVANTI 1 (8-2)

Het eerste jeugdteam staat na de 8-2 overwinning met anderhalf been in de finale. Opnieuw een geweldige prestatie van het gehele team. Vooral de manier waarop geeft vetrouwen voor de return.
Zes westrijden werden maar liefst met 3-0 overtuigend gewonnen. Ricardo en Kevin bleven ongeslagen en verloren zelfs geen enkele game. In het dubbelspel kwam Merijn achter de tafel om samen met Kevin de winst naar zich toe te trekken met 3-1 tegen het duo Pouw/Sparreboom.
Nico Gorter verloor zijn eerste twee enkel partijen tegen respectievelijk Elsing en Pouw met 3-0. In zijn laatste partij tegen kopman Sparreboom was de eerste game nog voor de Avanti speler (4-11). Daarna kwam Gorter pas goed op dreef (mede door een ander strijdplan) en liet Sparreboom volstrekt kansloos (13-11, 11-7, 11-6). Door een uitstekend gamevoordeel volstaat normaliter volgende week een 8-2 nederlaag om de finale te bereiken. Onze jongens zullen echter opnieuw gaan voor een zo goed mogelijk resultaat. In de andere halve finale wist Scylla een moeizame thuis overwinning te behalen. Het werd 6-4 voor de Leidenaren tegen Steeds Hoger TSB uit Den Haag. Ook hier is volgende week de return.


 terug