04/01 SUCCESSEN TAFELTENNISSERS O.N.K. TE HARKSTEDE

Het afgelopen weekend is bijzonder goed verlopen voor de tafeltennissers van TTVA tijdens de open Noordelijke kampioenschappen. Bij de senioren wist Stellan als 14-jarige de Open Noordelijke op zijn naam te schrijven in de hoogste klasse. Hij was daarmee de jongste winnaar ooit. Een mooi succes.
Bob Eldering presteerde bijzonder door bij de masters zelf de finale te bereiken. In de finale verloor hij uiteindelijk nipt van Jan Tammenga van Argus. Bob wist menig eerste en tweede divisie speler te verslaan.
In de open D klasse wist de 56-jarige veteraan Andries Cats ook al voor een stunt te zorgen door deze klasse op zijn naam te schrijven.
Bij de masters GH klasse wist Senno Koops de eerste prijs te winnen.

Ook bij de jeugd viel het een en ander te vieren. Bij de masters wist in de junioren klasse, de momenteel sterkste speler van het Noorden, Kevin Baron, deze rol ook waar te maken door deze klasse te winnen. Nico Gorter stond naast Kevin op het podium met zilver. In de Open klasse wist alleen de Belg Eli Eckeleart de beide Appelschasters voor te blijven.
Bij de kadetten Masters opnieuw succes voor TTVA. Hoewel David Dijkhoff het onderlinge treffen tegen Merijn Smid won was het uiteindelijk toch Merijn die eerste werd voor David die het zilver greep.
In de jongste categorie bij de masters (welpen) was het opnieuw raak voor de TTVA. Jim Berenschot wist de titel "Noordelijk kampioen " in de wacht te slepen. Een geweldige prestatie voor Jim.


 terug