27/11 TOCH NOG DEGRADATIE EERSTE SENIORENTEAM

De druiven smaakten zuur zaterdag na de 8-2 nederlaag voor heren 1 tegen kampioen Hilversum. Hadden de jongens 1 puntje meer gepakt deze competitie, dan waren ze in de derde divisie gebleven. Nu eindigden de mannen samen met Blauw Wit Almelo op 46 punten uit tien wedstrijden en op basis van onderling resultaat (thuis 2-8 verloren en uit 3-7 gewonnen) degraderen ze alsnog naar de Noordelijke eerste divisie.

Thomas Kuijer en Bob Eldering wonnen elk van René van der Velde, meer zat er helaas telkens net niet in zaterdag. Leon Knol zat er ook dichtbij, maar de Hilversumse kampioen en koploper bleek in de personen van Hans den Blanken en Raymond van Putten telkens iets doortastender en meer ervaren. Raymond van Putten kwam in zijn duel met Leon met de schrik vrij in de vierde game, toen Leon bij 9-10 helaas een foutservice produceerde.

De uitslag van 8-2 lijkt op een groot niveauverschil tussen beide teams. Het feit dat van alle games er 20 (gemiddeld 2 per wedstrijd), pas met twee punten verschil werden beslist geeft aan dat er amper verschil was. Handhaving in de derde divisie was zaterdag dus erg dichtbij.

Het mocht niet zo zijn, dus uithuilen, opnieuw beginnen en weer verder gaan. Thomas Kuijer vertrekt naar Midstars, waar hij zich veel trainend verder zal gaan bekwamen in de tafeltennissport (veel succes!!) en Johan Vogelzang die zaterdag helaas niet mee kon doen vanwege een liesblessure stapt over naar Ready 1 uit Leeuwarden. Het is voor Johan dichter bij huis en ook daar zijn kansen om in de Noordelijke eerste divisie bovenin mee te draaien voor hem.

Wij wensen Johan en Thomas heel veel tafeltennisplezier bij hun nieuwe vereniging.


 terug