3/11 KAMPIOENSPOULE STAP DICHTERBIJ VOOR EERSTE JEUGDTEAM

Het eerste jeugdteam heeft zichzelf door een 8-2 overwinning op Alexandrie uit Rotterdam een geweldige goede dienst bewezen om zich te plaatsen voor de kampioenspoule.
Door overwinningen van Merijn, Kevin (2x) en Ricardo (2x) en het dubbelspel (Kevin-Merijn) liep het trio als snel weg van de tegenstander. Pas op 6-0 kon Kees Prins het eerste punt noteren voor de Rotterdammers in zijn partij tegen Merijn. Kevin en Ricardo bleven ongeslagen. In de laatste en mooiste partij van de dag verloor Merijn van de goed spelende Edwin ten Hoope met 7-11 in de vijfde game.
De jongens zijn nog steeds koploper in de Landelijk A klasse en staan   twee punten voor op Scyedam dat ook met 8-2 won. Het jongensteam is door de ruime overwinning flink uitgelopen op de Rotterdammers, de nummer drie van de ranglijst. Het verschil is nu elf punten. Met nog drie wedstrijden te gaan hebben Kevin, Ricardo en Merijn het allemaal zelf in handen. De eerste twee van de poule plaatsen zich voor de kampioenspoule die in het voorjaar van start gaat.  


 terug