02/04 EERSTE JEUGDTEAM MAAKT ZICH OP VOOR PLAY OFF DUELS

Het eerste jongensteam heeft afgelopen zaterdag ook zijn laatste duel in de kampioenspoule in winst omgezet. Het werd in Appelscha 8-2 voor het drietal. Een prestatie van formaat van het drietal Kuijer, Knol en Baron. Door een zevende overwinning op Hilversum werd de zegereeks onverminderd voortgezet. Makkelijk ging het dit weekend niet. Het leek wel of de jongens al met hun gedachten bezig waren met de komende weken. Knol kon ternauwernood maar wel erg knap een 10-3 achterstand goedmaken tegen van der Sanden in de vijfde game. Ook Kuijer had er zomaar eentje kunnen verliezen. Op de valreep wist hij nipt zijn laatste wedstrijd naar zich toe te trekken. Derde man Baron wist er eentje te winnen.
Aanstaande zaterdag is de aftrap al van het eerste play-off duel in en tegen Nieuwegein. De Appelschasters zullen alles uit de kast halen om een zo gunstig mogelijk resultaat weg te halen voor de return die op zaterdag 14 april staat gepland in Sportzaal Aekinga te Appelscha.
Opnieuw dus een kans om de finale te halen. Vorig seizoen lukte het net niet. Nu zijn de Appelschasters (of ze het nou willen of niet) de onbetwiste favoriet voor de titel. We zijn benieuwd of de jongens er klaar voor zijn de komende weken.


 terug