19/03 BROERS SMID DERDE EN ZESDE BIJ A-RANGLIJSTTOERNOOI

Stellan heeft een goed weekend achter de rug. Na een prachtige hattrick op zaterdag wist hij een derde plaats te halen tijdens het tweede A ranglijsttoernooi van het jaar, ditmaal in Weert. Na twee opwarm rondes (3-0 winst) verloor Stellan zijn wedstrijd om plaats 1-6 helaas nipt met 3-2 van Laurens van Raadshoven van Scyedam. Hiermee was de derde plaats het hoogsthaalbare. Dat gebeurde ook door nog twee 3-0 overwinningen op Sjoerd Vaders en Colin Rengers.

Merijn behaalde het maximaal haalbare voor hem, een schitterende zesde plaats. Zijn start was stroef, hij begon met een 3-2 nederlaag. Het herstel volgde door vier achtereenvolgende overwinningen. De meeste daarvan uiteraard met 3-2 en twee punten verschil. Sjoerd Vaders en Colin Rengers bleken daarna veel te sterk. Een mooi resultaat kortom voor de flierefluiter die op zaterdag nog met 9-1 klop kreeg met zijn team in Hoofddorp tegen HTC.

Thomas Kuijer had op zaterdag nog in Zoetermeer gespeeld (7-3 winst)en reisde direct door naar het Limburgse. De goede voorbereiding was helaas niet terug te zien in het spel van Thomas. In zijn eerste partij ging het eigenlijk al mis tegen Vincent Swart. Dit was de opmaat van een voor hem teleurstelend verlopen toernooi. Hij eindigde op een 22 ste plaats.


 terug