26/02 JONG EN OUD IN NIJMEGEN TIJDENS B - RANGLIJSTTOERNOOI

Tijdens het B ranglijsttoernooi in Nijmegen stonden er ook vier D-welpen achter de tafel voor hun eerste optreden in een druk bezette Jan Massinkhal. Chanela Vochteloo, Julia Cao, Jim Berenschot en Stefan Lippets vertegenwoordigden onze club. Alleen Julia had enige ervaring. Van het viertal kwam zij dan ook het verst. In de kwartfinale sneuvelde ook zij. Chanela gaf ondanks vier verliespartijen blijk van onverzettelijkheid. We zullen de komende jaren nog wel van haar horen.
Jim en Stefan werden respectievelijk derde en vierde in de poule en verloren vervolgens de eerste troostronde. Beiden maakten ze zich er niet erg druk om. De gehele dag werd elke vrije tafel benut door het tweetal. Het was voor de jonge welpen een bijzondere ervaring om al zo jong mee te spelen aan zo'n groot toernooi. Ze hebben weer veel geleerd vandaag.

De geroutineerde jeugd speelde in de junioren B klasse. Nico Gorter, Kevin Baron en Jonathan  Bosma wisten alledrie het hoofdtoernooi te bereiken. Nico bereikte hiermee een prima resultaat. Nog maar net in het bezit van een B licentie wist hij meerdere landelijk A spelers te verslaan.
Jonathan liet ook in de poule goed spel zien dat dan ook werd beloond door het bereiken van de hoofdronde.
Kevin won zijn twee enkels in de poule. Ondanks een goede loting deed Kevin zichzelf veel tekort door een zwak optreden in de 1e hoofdronde. Dit was meteen einde oefening. Zijn optreden van vandaag steekt schril af van zijn competitieniveau waar hij geweldig tafeltennis laat zien. 


 terug