07-02 STELLAN WINNAAR BIJ SPORGALA OOSTSTELLINGWERF

Stellan heeft samen met alle andere vier genomineerden de sportprijs "sporttalent " van de gemeente Ooststellingwerf gewonnen. Tijdens het sportgala in de gemeente Ooststellingwerf gingen alle vjif genomineerden met de eer strijken. Allen ontvingen in de categorie sporttalent de eerste prijs, een cheque ter waarde van € 250,00. Het was een geweldig evenement voor de genomineerden en voor de 700 aanwezigen. In het middaggedeelte werden er tijdens het diner een aantal acts gepresenteerd. Ook Marc Lammers, voormalig dames hockey coach die goud haalde in Peking sprak de aanwezigen toe met een mooi betoog over zijn coachende rol gedurende zijn periode als coach bij de dames.
Het jongensteam van TTVA 1 was ook genomineerd als sportploeg maar moest het acro duo Steg en Wieling voor zich dulden. Het was natuurlijk al een hele eer dat de jongens genomineerd werden. Ook zij mochten op het eind van de avond het podium nog even op met alle andere genomineerde sporters.
In de categorie "sportman" van het jaar 2011 in Ooststellingwerf wist de gedoodverfde favoriet voor een mogelijke elfstedentocht, Arjen Stroetenga de titel in de wacht te slepen. Zijn broer nam de prijs in ontvangst want Arjen zelf deed mee aan de Open NK op natuurijs in Oostenrijk die hij overigens ook al met overmacht won. Op de foto wordt Stellan geflankeerd door Paul Passchier (rechts) de presentator van het sportgala.


 terug