6/11 UITSLAGEN DIT WEEKEND GEVEN WISSELEND BEELD

Het eerste seniorenteam wist de koppositie over te nemen in de Noordelijke eerste divisie A door met 6-4 te winnen in Groningen van GTTC 2. Aangezien concurrent Treffers een remise moest toestaan tegen Argus 4 in Harkstede is het onderlinge verschil nu 1 punt in het voordeel v.d. Appelschasters.

Het eerste jeugdteam speelde in de landelijke A klasse van poule B in Groningen en had geen kind aan de GTTC 'ers.  Alleen Kevin Baron verloor van de goedspelende Loes Doornbos. Leon en Thomas bleven wederom eenvoudig overeind.

Het tweede jeugdteam ging helemaal naar Hazerswoude toe, de koploper in poule A van de Landelijke A klasse. Met een 10-0 nederlaag vertrokken de Appelschasters Hien, Merijn en Herman huiswaarts.

Het derde jeugdteam dat het kampioenschap niet meer kan ontgaan in de Noordelijke jeugddivisie moest voor het eerst tegen Assen 2 een 5-5 gelijkspel toestaan. Opnieuw bleef de 100% score van Nico Gorter intakt.

Het vierde jeugdteam verloor tegen Emmen 2 met 8-2. Martijn en Jesse wisten 1 punt binnen te slepen.

Het vijfde jeugdteam dat in de derde klasse speelt wist TIG achter zich te houden. Jellie Halman bleef knap ongeslagen. Lucas en Edwin zorgden allebei voor twee punten.


 terug