18/09 JEUGDTEAM 1 NEEMT 8 PUNTEN MEE VANUIT EDE

Het eerste jeugdteam met Thomas Kuijer, Leon Knol en Kevin Baron kwamen zoals verwacht niet in de problemen. Met 8-2 werd de eerste stap gezet richting de kampioenspoule. Kevin morste onderweg een punt. Het duo Kuijer/Knol moet blijkbaar nog aan elkaar wennen want ook zij lieten in het dubbelspel een steek vallen.

Het tweede jeugdteam dat ook in de Landelijke A klasse uitkomt verloor het eerste duel tegen Hilversum in Huizen. Met 7-3 toog het drietal Nguyen, Bosma en van Ommen naar huis. Van Ommen wist tweemaal te scoren. Bosma noteerde 1 overwinning.

Het derde jeugdteam speelde op zondag in en tegen Emmen 2. Met een 8-2 overwinning werd het een goed begin van de competitie. Nico Gorter bleef ongeslagen. De Emmenaren begonnen sterk met overwinningen van Jansen op Starke en Exel op Dijkhoff. Vanaf het dubbel werd geen partij meer verloren.

Het vierde jeugdteam dat in dezelfde klasse speelt moest helemaal naar Finsterwolde tegen Reflex (S) spelen. Alleen Daan Lut en Martijn Vochteloo wonnen ieder een partij. Jesse Klein bleef met lege handen. Derhalve een 8-2 nederlaag.

Het vijfde jeugdteam speelde tegen Emmen 5. Het werd 9-1 voor de Emmenaren. De eer werd gered door Lucas Hoogeveen die van Vico won.


 terug