14/09 COMPETITIE TEAMS A.S. WEEKEND UIT DE STARTBLOKKEN

Alle jeugdteams gaan het komend weekend weer van start in de competitie. Het seniorenteam begint a.s. vrijdag-avond al met zjin eerste wedstrijd in de Nrd. divisie tegen Argus 4 met o.a. nieuwe aanwinst Ard-Jan Leeferink.

Het eerste jeugdteam begint in Ede tegen Bit.nl in de Landelijke A klasse. Ten opzichte van vorig jaar is er slechts een wijziging. Kevin Baron neemt de opengevallen plaats in van de nu voor Argus competitie spelende Stellan Smid. Het team moet met Leon Knol en Thomas Kuijer beslist in staat zijn weer de kampioenspoule te halen.

Het tweede jeugdteam speelt evenals het eerste ook in de landelijke A klasse maar dan in een andere poule. Hiversum 1 is de tegenstander. Er wordt overigens gespeeld in Huizen om 15.00 uur. Hien Nguyen, van Reflex Hoogeveen overgekomen heeft de plek van Baron overgenomen. Samen met Herman v. Ommen, Jonathan Bosma en de jongste Merijn Smid moet het team in staat zijn om het iedereen lastig te maken.

Het derde jeugdteam speelt in en tegen Emmen 2 in de Nrd. divisie.
Het team bestaat uit het drietal: Nico Gorter, David Dijkhoff en de van Dedemsvaart komende Niek Starke. Een team dat beslist gaat voor de bovenste plek. Het wil nu eindelijk Landelijk gaan spelen dit jaar.

Het vierde team speelt verrassenderwijs ook in deze klasse. Jesse, Daan en Martijn gaan spannende tijden tegemoet na het kampioenschap van vorig seizoen in de 2e klasse.

Team 5 gaat ook naar Emmen. Zij spelen tegen het vijfde team. Lucas, Edwin, Jellie en nieuweling Julia Cao spelen in de derde klasse.

We hopen dat het weer een spannend en sportief tafeltennisseizoen mag worden.


 terug