17/03 ALLE JEUGDTEAMS SPELEN ZATERDAG THUIS.

Opnieuw speelt het eerste jeugdteam (zie  foto) zaterdag a.s. een historische wedstrijd. Zal het jeugdteam erin slagen om in de kampioenspoule de halve finales te bereiken? Als de voortekenen niet bedriegen heeft het er alle schijn van dat dit gaat lukken zaterdag a.s. in de thuiswedstrijd tegen Steeds Hoger TSB. Met nog twee wedstrijden voor de boeg staan Leon, Stellan en Thomas er uitstekend voor. We hopen dat er weer veel liefhebbers zullen komen om naar de wedstrijden te komen kijken. De landelijke teams spelen om 15.00 uur. 

Het tweede jeugdteam, uitkomend in de Landelijk A klasse, staat weliswaar onderaan maar de afstand tot de nrs. 4 en 5 bedraagt maar 1 punt. Na vier gelijke spelen willen ze zaterdag de volle buit halen tegen SKF uit Veenendaal. 

Het derde jeugdteam speelt met invaller Martijn Vochteloo in de Noordelijke divisie. Milan is herstellende van een sleutelbeenbreuk. Martijn was goed op dreef tijdens zijn invalbeurt in Dedemsvaart getuige zijn twee mooie overwinningen van afgelopen zaterdag.

Team 4 gaat nog steeds voor het kampioenschap. In de vooruitgespeelde wedstrijd tegen Drachten afgelopen dinsdag werd met maximale cijfers Drachten verslagen.

Het vijfde team moet het opnemen tegen Treffers 3. Uit werd nipt met 6-4 verloren. Jellie, Lucas en Edwin gaan weer het beste uit zich zelf halen.


 terug