09/01 DAVID DIJKHOFF WORDT DRENTS PUPILLEN KAMPIOEN.

Tijdens de Drentse kampioenschappen te Assen heeft David Dijkhoff de mooiste prestatie geleverd. Hij wist in een spannende vijfsetter tegen R. Jansen van ttv Emmen een 10-6 achterstand om te zetten in een 12-10 overwinning, een hele mooie prestatie van David in de pupillen B klasse. Verder veroverden in de junioren D klasse het duo Jesse Klein en Daan Lut een eerste plaats (zie foto). Het was het eerste succes van de jongens uit Diever. Een prachtige prestatie van de jongens.
Verder was opvallend dat in de hoogste klassen al onze A en B spelers tegen elkaar moesten spelen. In een negenkamp speelden Stellan, Merijn, Kevin, Jonathan, Leon en Thomas (Herman was ziek thuis gebleven) tegen Collin Rengers en Henry Maathuis van Assen en de vietnamees met de moeilijke achternaam uit Hoogeveen. De Appelschasters lieten de titel achter in Emmen tegen de voor Assen spelende Rengers.
Verder viel mijn oog op het zeer opvallende dubbel aan Appelschaster kant, te weten Martijn en Lucas. Tijdens een wedstrijd tegen het gezellige duo uit Vries  had men moeite om de aandacht er goed bij te houden. Met name had het duo erg veel aandacht voor de gezellige meiden uit Vries aan de andere kant van de tafel. Het werd vanzelfsprekend een maximale vijfsetter in het voordeel van de Vries meiden.


 terug