02/01 VERSLAG KEVIN BARON

Ik heb woensdag en donderdag mee gedaan aan de masters en de open Noordelijke kampioenschappen in Harkstede. Op woensdag moest ik eerst de masters spelen, zeg maar de beste 12 spelers van het noorden bij de kadetten. In de poule won ik met 3-0 van Remco Bloem en met 3-2 van Niek Starke.

Ik was dus eerste in de poule en moest in de kwartfinale tegen Nico Gorter en die partij won ik met 3-0.  Daarna moest ik weer tegen ook Appelschaster, n.l. mijn teamgenoot Merijn Smid. Ik verloor de eerste game met 11-5 want ik speelde echt slecht.

Merijn zei nog tegen me misschien haal je de 11-6 nog de volgende game. Die slechte game word omgezet in goede games en ik won de andere drie games. En daarom won ik met 3-1 van Merijn.

Ik stond dus in de finale en ik moest tegen Wilfred Schipper. Die verloor ik kansloos met 3-0.

Ik was 2de geworden bij de kadetten masters.

Daarna mengden de masters en de open noordelijke kampioenschappen zich en kwam uit de loting dat ik tegen Mees Brenninkmeijer moest tafeltennissen.Het was een spannende wedstrijd die ik verloor met 3-2. Maar het was een tussenronde en daarom moest ik in de verliezersronde spelen. Ik had een beetje geluk want ik had 2 bye’s en stond daarom gelijk in de finale waar ik weer tegen een A speler van de kadetten moest. Ik moest ditmaal tegen Colin Rengers van Assen die ik met 3-1 won en waar ik wel een beetje verbaasd van was.  Een 2e prijs dus in het troosttoernooi.  Donderdags deed ik weer mee aan een toernooi, namelijk de noordelijke open senioren. Ik speelde mee in de licentie E.  Ik zat in een poule van 6 en de eerste drie wedstrijden won ik met 3-0.Daarna moest ik tegen 1 van Assen, ik kwam met 2-0 en 10-6 achter te staan en won de set met 12-10 en het werd nog 2-2 alleen de laatste game bleek hij met een 9-3 voorsprong toch te dik voor te staan. Dus die won ik niet. De laatste wedstrijd verloor ik ook met
3-1.
Ik was 3de in de poule geworden en op 1 of andere manier had ik weer een bye. In de achtste finales moest ik tegen Reino Hut van DOTO.Ik speelde goed en won de partij verdiend met 3-0.Nadat ik even tegen thomas had gezegd dat ik misschien wel tegen hem moest gebeurde dat ook nog. Ik won de partij met 3 keer 11-5 voor mij en dus een 3-0 overwinning. Ik zat toen in de halve finale en moest toen tegen ene Watse die later het toernooi won. Het was een spannende wedstrijd alleen hij was toch iets beter. Het verbaasde hem ook dat ik zo goed speelde. wat ik zelf ook wel vond. Ik speelde dus om de derde en 4de plaats. Die partij won ik met 3-0 van een van die glimmerveentjes. Hij speelde met nopjes.  


 terug