02/10 APPELSCHASTER TAFELTENNISSERS BLIJVEN SUCCESVOL

Opnieuw een voortreffelijk optreden van de jeugd. Het eerste jeugdteam gaf Relax het nakijken met 7-3. Leon Knol verspeelde tot tweemaal toe een 2-0 voorsprong. Thomas en Stellan bleven dit weekend ongeslagen in het enkelspel.
Het tweede jeugdteam blijft verrassen. Kevin Baron verloor weliswaar zijn 100% score maar het team bleef overeind met een 6-4 score. Merijn scoorde 3 punten en samen met Kevin het dubbel. Jonathan bleef met lege handen. Het team staat op een fantastische eerste plaats in de landelijk B klasse.
Het derde team nam de koppositie over van GTTC 3. In Assen werd met 8-2 van Assen 3 gewonnen. Nico, 3 x, Milan en David 2 x plus het dubbel Milan/Nico zorgden voor de acht punten.
Team vier reisde naar Middelstum en kwam met een remise terug tegen de koploper. Het team blijft op geringe afstand volgen.
Het vijfde team had het moeilijk tegen DTK Treffers, de maximale score werd bereikt, 0-10.
Op vrijdag speelde het eerste seniorenteam het duel tegen nummer 2 Argus 3. Met 5-5 werd het een kleine tegenvaller, niettemin blijft ook het Herenteam aan kop van de ranglijst staan in de Noordelijke eerste divisie. Huub 2 x, Andries en Stellan 1x plus het dubbel Andries/Huub zorgden voor 5 punten.


 terug