EERSTE JEUGDTEAM DEBUTEERT MET ROYALE OVERWINNING

Het eerste jeugdteam heeft een fantastisch resultaat behaald in de eerste competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie. Het nieuwe landelijk A team met Thomas Kuijer, Stellan Smid en Leon Knol boekte een fraaie 9-1 overwinning op Spirrit uit Oud Karspel.

In de landelijke C klasse behaalde het tweede jeugdteam een 6-4 overwinning op DTTC uit Appingedam. O.l.v. coach Andries Cats behaalden Jonathan, Merijn en Kevin ieder 2 winstpunten. Alleen Reino Hut bleek duidelijk een maatje te groot voor de Appelschasters.

Het derde jeugdteam uitkomend in de eerste klasse ging van start met een prachtige 9-1 overwinning op Emmen 2. Opvallend was het optreden van Daan Lut. De debutant uit de 3e klasse kwam tot twee zeges.

Het vierde team had weinig in te brengen tegen het trio uit Vries. Met 2-8 werd verdiend verloren. Janine Gorter en Jesse Klein zorgden voor de tegenpunten.

Het nieuwe vijfde jeugdteam uitkomend in de zesde klasse ging goed van start en boekte met 8-2 zijn eerste overwinning tegen De Treffers 8. Lucas Hogeveen en Jellie Halman bleven ongeslagen.


 terug