16/5 B/C RANGLIJSTTOERNOOI AALSMEER

In alle vroegte vertrok chauffeur/begeleider Dick met de TTVA spelers Leon, Jonathan, Milan, Kevin en Nico naar Aalsmeer voor het laatste ranglijsttoernooi van het seizoen. Doel van dit toernooi is om te proberen een B licentie te houden c.q te veroveren in de evt. nieuw uit te komen categorie volgend seizoen. Voor Kevin betekende dit bijvoorbeeld om zijn B-licentie te behouden. Omdat hij volgend seizoen kadet is diende hij tenminste bij de eerste acht te eindigen. Na een hoopvol begin, hij werd eerste in de poule werd hij in de hoofdronde uitgeschakeld. Geen B licentie voor Kevin dus. Leon als C junior doet al een tijdje pogingen om een B licentie te behalen.
In de poule werd Leon 2e en ging dus ook door naar de hoofdronde.
Hij begon voortvarend en kwam met prima aanvallend spel met 2-0 voor. Langzamerhand begon zijn tegenstander vat te krijgen op het spel van Leon. De derde game ging naar zijn tegenstander. In de vierde game lukte het Leon om een 9-3 achterstand om te zetten in een match-point.
Leon drukte helaas niet door en verloor alsnog de vierde game en kwam deze teleurstelling niet meer te boven. Jonathan, uitkomend in de kadettenklasse ging in de poule met drie makkelijke zeges als eerste naar de hoofdronde. In de 1/8 finales had Jonathan nog twee punten nodig voor de felbegeerde B licentie. Op een 10-8 voorsprong voor Jonathan liet hij het toch nog lopen. Voor Jonathan dus ook geen B licentie. Nico en Milan redden het beiden niet in hun eigen poule en werden allebei derde met een overwinning. In het troosttoernooi verloren Milan en Nico met 3-2 van hun tegenstanders. Rianne speelde vandaag voor het eerst bij de junioren. In de hoofdronde verloor ze met 2-3, 2-3 en 0-3. Ze liet zich in ieder geval niet wegspelen. In de troostronde had ze mazzel, ze mocht direct door naar de kwartfinale ( geen tegenstander: dit noemen ze een bye)
In de kwartfinale won ze met 3-0, In de halve finale verloor ze met
0-3. Ze heeft goed tegenstand geboden.
Al met al een toernooi met kansen voor de jongens  op meer die helaas niet werden benut. 


 terug