20/02 LEON EN NICO BEHALEN KWARTFINALE TIJDENS RANGLIJSTTOERNOOI NIJMEGEN

In alle vroegte trok Dick Knol met zoon Leon en de overige TTVA spelers Nico en Jonathan naar het zuiden om aan het C ranglijsttoernooi van Nijmegen mee te doen.

Leon speelde in de klasse Junioren C in de poule slechts 1 partij en hij won deze partij, de overige twee spelers kwamen helaas niet opdagen. Dus Leon was eerste in de poule en ging dus naar de hoofdronde evenals Nico en Jonathan die allebei respectievelijk als eerste en tweede eindigden in de poule.
Leon versloeg in de hoofdronde achtereenvolgens Nick Bruining van Emmen (3-0),  Jorg Eeuwes (3-1) van Getave en Mitchel van lieshout
(3-1)van Never Despair. In de kwartfinale kwam helaas een einde aan de opmars van Leon door verlies met 3-0 tegen de latere winnaar Roland Haalman van Taverzo uit Zoetermeer. Van de ruim 110 deelnemers in deze juniorenklasse een prima prestatie. Leon komt steeds dichter bij zijn doel, het behalen van een B-licentie.  Nico deed het ook erg goed in de pupillen C klasse, hij trof in de kwartfinale Rens van Mens van Amsterdam 78. Nipt verloor Nico met 3-2. Jonathan net terug van zijn ski-vakantie en dus behoorlijk uitgerust kwam in de eerste Hoofdronde van de C kadetten uit tegen David Gundelach van Bit.nl. De tweede ronde verloor Jonathan in de 1/8 ste finale tegen Bas Veenhoven van GTTC Groningen. Al met al behoorlijk goede prestaties van de jongens.
Morgen zijn de B spelers aan de beurt.


 terug