5/2 COMPETITIE TEAMS A.S. ZATERDAG UIT DE STARTBLOKKEN

De TTVA teams starten officieel komende zaterdag met de voorjaarscompetitie.  Alle teams zijn er klaar voor aldus trainer Smid.
" Er is de afgelopen maanden erg goed getraind en we zien dat iedereen zich sterk verbeterd ".  " We verwachten dus weer mooie resultaten van alle vijf teams dit voorjaar ". Het eerste team, spelend met Leon, Kevin en Merijn, komen voor het eerst uit in de Noordelijke divisie. Er wordt in Hoogeveen tegen Reflex '65 2 gespeeld om 13.00 uur.
Het tweede team, vorig seizoen gepromoveerd en nu uitkomend in de eerste klasse gaat op bezoek naar Dedemsvaart. Het team heeft de eerste punten reeds binnen door vorige week Assen met 7-3 te verslaan. Milan was vorige week de gevierde man met drie overwinningen.
Het derde team, met de nieuwkomers Rianne en Fenna, gaan samen met Guus naar IJlst om tegen een combinatie van Effect'78 enYos 2 te spelen. Het derde team komt uit in de 2e klasse.
Het vierde team, uitkomend in de 3e klasse speelt ook in Dedemsvaart. Daan,Ming Hui en Jesse bijten het spits af. Team 5 moet ook naar Ylst om het tegen Effect '78 1 op te nemen. Janine, Annelot en Martijn gaan hier van start. 


 terug