14/12 KEVIN BARON HAALT 2E PLAATS TIJDENS RANGLIJSTTOERNOOI ASSEN

Kevin Baron is er in geslaagd om de finale te halen tijdens het ranglijsttoernooi Assen in de categorie pupillen C op zondag.
In de poule won Kevin al zijn drie partijjen tegen achtereenvolgens Kruit van Swift Deventer, Bloem van GTTC en Van Mens van Amsterdam 78.
In de hoofdronde won Kevin in de kwartfinale van teamgenoot Nico Gorter met 3-0. In de halve finale rekende hij af met Van Es van Docos Leiden. In de finale trof Kevin een sterke tegenstander waarin hij met 3-0 verloor van Van Dijk van Scylla Leiden. Al met al eem goede prestatie.
Alleen het winnen van het toernooi levert een B licentie op tenzij Kevin nog eenmaal een finaleplaats weet te halen. Het eerstvolgende rangijsttoernooi is in Nijmegen in februari 2009.
De overige TTVA ers deden mee echter niemand kwam (behalve Nico) in de hoofdronde. Na een of twee rondes in het troosttoernooi was het over en uit voor de jongens en meisjes.  Merijn kon zijn beste spel niet achter de tafel laten zien op zaterdag bij de pupillen B en kwam in de troostronde tot de 2e ronde. Niettemin heeft iedereen goed zijn best gedaan en alle wedstrijden zijn in het goede harmonie en sportief verlopen. Het was een geslaagde dag voor de tafeltennissers uit Appelscha.


 terug