29/11 TEAMS 2 EN 3 VIEREN KAMPIOENSCHAP

Op de een na laatste speelronde hebben de teams twee en drie hun kampioenschap reeds binnen. Het tweede team behaalde in Klazienaveen een mooie 8-2 zege en zijn hiermee onbereikbaar geworden. Van harte gefeliciteerd jongens. Prima gedaan.
Het derde team dat ook al vanaf het begin de koppositie had haalde de titel binnen tegen Effect 3 uit IJlst. Met 7-3 werd er gewonnen. Annelot en Guus bleven ongeslagen. Annelot, Guus, Janine en Nico van harte gefeliciteerd.
Het eerste team leverde een bijzondere prestatie door met 7-3 de uitwedstrijd te winnen tegen GTTC drie. Opvallend was het dubbelspel waarin plotsklaps de vierde persoon van Groningse kant (D) achter de tafel verscheen. De jongens lieten zich echter niet van de wijs brengen. Leon en Merijn (als invaller notabene) bleven ongeslagen. Jonathan opgepikt vanaf het voetbalterrein in Smilde kon helaas geen punten pakken.
Het vierde team begint zijn draai helemaal te vinden. In Drouwenerveen werd TIG verslagen met 9-1. Edwin begint op stoom te raken met drie overwinningen. Knap werk. Daan deed niet voor hem onder en Ming Hui scoorde ook twee punten.  


 terug