5/11 UITSLAGEN AFDELINGSFINALE JEUGDMEERKAMPEN

Namens onze vereniging kwamen Nico Gorter, Leon Knol, Kevin Baron en Jonathan Bosma achter de tafel.
Leon eindigde op een 12 de plaats van de 15 deelnemers. Leon speelde bij de junioren en van te voren was op een plaats tussen de 8-10 gedacht wat haalbaar leek. Helaas kwam zijn spel niet helemaal uit de verf. Wel is duidelijk geworden waar de verbeterpunten liggen de komende tijd. Jonathan deed mee bij de kadetten en eindigde op een verdienstelijke 7e plaats. Het was al knap dat Jonathan zich kwalificeerde. Jonathan maakt de laatste periode duidelijk sprongen voorwaarts.
Bij de pupillen werd Kevin 6 de en Nico 8 ste en laatste. Het was al een hele prestatie dat we bij de pupillen 2 deelnemers hadden in de finale.
De meeste tegenstanders waren nog een maatje te groot. Kevin had nog twee partijen meer kunnen worden maar verspeelde te gemakkelijk zijn riante voorsprongen. 
Stellan en Merijn (op grond van hun A licentie) en Janine Gorter (2e plaats tijdens eerder gespeelde finale) hebben zich voor de 1/4 finale geplaatst bij de categorie welpen.
Het complete overzicht van de uitslagen van de afdelingsfinale is te vinden op de website van de www.nttbnoord.nl , klik op toernooien - regio Noord, ga naar resultaten en klik dan op afdelingsfinale dan kom je vanzelf bij de alle overige uitslagen.


 terug