21/9 ANDRIES EN HUUB DOOR NAAR VOLGENDE RONDE IN D - MEERKAMPEN

In zwolle werd de eerste ronde afgewerkt van de senioren D-meerkampen. Namens onze vereniging deden Andries en Huub mee.
In twee poules van respectievelijk 7 en 8 werd fanatiek gestreden om 4 plaatsen voor de volgende ronde. Huub behaalde vrij eenvoudig de volgende ronde. Door vijf afgetekende zeges en één nederlaag wist Huub beslag te leggen op de eerste plaats in zijn poule. Gerard Dijkland van TT Zwolle (2e), Patrick Eeling van VTV (3e) en Igor Heller van SVO (4e) gingen ook door naar de 2e ronde.
In de andere poule waarin Andries speelde werd het tot de laatste partij spannend wie de eerste vier plaatsen zouden bezetten. Andries wist uiteindelijk beslag te leggen op de vierde plaats. Een knappe prestatie die hij op eigen kracht afdwong met vier overwinningen. Rob Jonker eidigde op de eerste plaats met zes overwinningen, gelijk met Erik Mulder van GTTC. Marijn van de Wal van Bultman Smash wist zich samen met Andries naar de volgende ronde te spelen. De volgende ronde (1/4 finale) wordt gehouden op zondag 12 oktober. Locatie is nog onbekend.
 terug